Menu Boek online

Faciliteiten

West-Friesland met zijn prachtige historische stadjes biedt u vele fietsroutes. Onze camping ligt direct aan een fietsroute maar ook zéér nabij open vis- en vaarwater. In de directe omgeving is er voldoende mogelijkheid tot het huren van bootjes. Zowel vaar- als fietsroutes zijn bij ons verkrijgbaar. Achter de camping kan tevens volop gevist worden.

Onze minicamping biedt 25 ruime standplaatsen, een Glamping Lodge en stacaravan. Elke kampeerplek heeft een stroomaansluiting van 10 Ampère mét een gedeelde kraan en beschikking tot het sanitairgebouw.

Voorzieningen

Voorzieningen

Wij bieden warme broodjes, verse eitjes en goedwerkende Wifi. Er staat een blokhut met tafel, stoelen, koelkast met vriezer, kinderspelletjes en (kinder)leesboeken.

Voor de kids

Voor de kids

Gezellig speeltuintje met o.a. een grote trampoline mét net, tafeltennistafel, skelters, kleine aaibare dieren zoals kippen, geiten en ook paarden.

Goed werkende Wifi

Goed werkende Wifi

Gratis Wifi - draadloos internet op de camping. Op vakantie maar toch even werken of gewoon je privé mail willen lezen? Geen enkel probleem, draadloos internet op élke plek!