Menu Boek online

Faciliteiten

West-Friesland met zijn prachtige historische stadjes biedt u vele fietsroutes. Onze camping ligt direct aan een fietsroute maar ook zéér nabij open vis- en vaarwater. In de directe omgeving is er voldoende mogelijkheid tot het huren van bootjes. Zowel vaar- als fietsroutes zijn bij ons verkrijgbaar. 

 

Onze minicamping biedt 25 ruime standplaatsen, een chalet mét privé sanitair (Het Melkmeisje) en een stacaravan. Elke kampeerplek heeft een stroomaansluiting van 10 Ampère mét een gedeelde kraan en beschikking tot het sanitairgebouw. Er is een goed Wifi-bereik vanaf uw kampeerplek (ook als het druk is). U kunt tevens een balletje gooien op onze Jeu de Boules baan (afmeting: 3 m x 13 m). Midden op het terrein staan een trampoline mét net, tafeltennistafel, glijbaan met speelhuisje en 3 zandbakken gevuld met speelgoed. Er staan 2 laadpalen voor uw elektrische auto. Onze camping is bijzonder geschikt voor de rustzoeker én kleine gastjes tot ongeveer 9 jaar.

Voorzieningen

Voorzieningen

Wij verkopen warme broodjes, honing, diverse soorten jam, verpakt ijs en kakelverse eitjes. Er staat een blokhut met tafel, stoelen, koelkast met vriezer, centrifuge, wasmachine, droger, kinderspelletjes en (kinder)leesboeken. Midden op het terrein ligt een mooie Jeu de Boules baan met de afmeting: 3 m x 13 m. Vanaf uw kampeerplek is goedwerkende Wifi aanwezig.

Voor de kids

Voor de kids

Gezellig speeltuintje met o.a. een trampoline mét net, speelhuisje met glijbaan, 3 zandbakken rijkelijk gevuld met speelgoed, tafeltennistafel, skelters, dieren zoals kippen, geiten en paarden. Onze minicamping is geschikt voor kinderen tot ongeveer 9 jaar. Vanaf uw kampeerplek is er goed zicht op de speeltuin. 

Goed werkende Wifi

Goed werkende Wifi

Gratis Wifi - draadloos internet op de camping. Op vakantie maar toch even werken of gewoon uw privé mail willen lezen? Geen enkel probleem, draadloos internet op élke plek!