Menu Boek online

Faciliteiten

West-Friesland met zijn prachtige historische stadjes biedt u vele fietsroutes. Onze camping ligt direct aan een fietsroute maar ook zéér nabij open vis- en vaarwater. In de directe omgeving is er voldoende mogelijkheid tot het huren van bootjes. Zowel vaar- als fietsroutes zijn bij ons verkrijgbaar. Achter de camping kan tevens volop gevist worden.

Onze minicamping biedt 25 ruime standplaatsen, een Glamping Lodge en stacaravan. Elke kampeerplek heeft een stroomaansluiting van 10 Ampère mét een gedeelde kraan en beschikking tot het sanitairgebouw. U kunt tevens een balletje gooien op onze Jeu de Boules baan (afmeting: 3 m x 13 m). Midden op het terrein staan een trampoline mét net, tafeltennistafel, glijbaan met speelhuisje en 3 zandbakken gevuld met speelgoed. Onze camping is bijzonder geschikt voor de rustzoeker én kleine gastjes tot ongeveer 10 jaar.

Voorzieningen

Voorzieningen

Wij verkopen warme broodjes, honing, diverse soorten jam en kakelverse eitjes. Op het terrein is goedwerkende Wifi aanwezig. Er staat een blokhut met tafel, stoelen, koelkast met vriezer, kinderspelletjes en (kinder)leesboeken. In 2021 is op het terrein een Jeu de Boules baan aangelegd met de afmeting: 3 m x 13 m.

Voor de kids

Voor de kids

Gezellig speeltuintje met o.a. een trampoline mét net, speelhuisje met glijbaan, 3 zandbakken gevuld met speelgoed, tafeltennistafel, skelters, (kleine) aaibare dieren zoals kippen, 1 schaap, geiten en ook paarden. Faciliteiten geschikt voor kinderen tot ongeveer 10 jaar.

Goed werkende Wifi

Goed werkende Wifi

Gratis Wifi - draadloos internet op de camping. Op vakantie maar toch even werken of gewoon je privé mail willen lezen? Geen enkel probleem, draadloos internet op élke plek!