18 Januari 2021

Het ziet er zéér onzeker uit of wij wel open mogen vanaf 2 april a.s. gezien de ontwikkelingen rondom het Corona virus (Britse variant)…

Het is ieders eigen verantwoordelijkheid om een vakantie te boeken, zéker in het voorjaar. Er zijn risico’s aan verbonden, omdat niemand precies weet hoe de virusbesmettingen en zorgdruk gaan verlopen.

Nieuwe vouchers delen wij dit jaar niet meer uit. Mocht het zo zijn dat wij niet kunnen leveren in uw geboekte periode, dan krijgt u uw geld terug of u komt alsnog later dit jaar.

 

13 Januari 2021

Voor het aankomend kampeerseizoen (en evt. daarna) zijn wij op zoek naar een gezellig echtpaar/koppel om ons te ondersteunen met dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, groenonderhoud e.d..

U bent in een goede conditie en houdt ervan om de handen uit de mouwen te steken. U houdt van een praatje en bovenal houdt u van kamperen op een kleinschalige, gezellige minicamping in het mooie West Friesland.

Wij bieden u een gratis en mooie kampeerplek voor het hele seizoen (2 april - eind september). U heeft mogelijk een eigen kampeermiddel of dit valt te bespreken.

 

Heeft u interesse? Stuurt u een e-mail of doet u een belletje.

 

Website: www.hettwiskerveld.nl

E-mail: info@hettwiskerveld.nl

Mob nr: 06-12392958

 

23 November 2020

Vanaf nu kan er geboekt worden voor het kampeerseizoen 2021.

De reeds aangevraagde reserveringen worden deze week verstuurd.

 

12 November 2020

Momenteel zijn wij bezig om de tarieven op te stellen voor 2021.

Ook wordt deze winter onze website als ook het online boekingsprogramma vernieuwd.

 

28 Juni 2020 (update)

Voor de goede orde vermelden wij nogmaals dat er dit seizoen géén animatie is voor de kids gezien de 1,5 m afstandsregel.

 

11 Juni 2020 (update)

Goed nieuws voor u!

Ons sanitairgebouw mag per 15 juni a.s. weer open!

Wij hanteren de RIVM richtlijnen.

Tot ziens!

 

7 Juni 2020 (update)

Er is ontzettend veel vraag naar camperplekken bij ons ná 1 juli a.s..

Wij hebben dan ook besloten om enkele middenplekken rondom de speeltuin open te stellen. Vraagt u daarnaar!

 

Voorts zijn wij op zoek, voor volgend jaar, naar een fit echtpaar die van kamperen houdt en niet stil kan zitten. Wij bieden u een seizoenplek aan van april t/m sept 2021. U ondersteunt ons met het reinigen van het toiletgebouw, (schilder)klusjes en snoeiwerkzaamheden. Een hond erbij is geen bezwaar.

Interesse? Bel: 06-12392958.

 

25 Mei 2020 (update)

Voor de goede orde vermelden wij nogmaals dat bezoek beperkt dient te worden.

 In dit Corona-tijdperk is het niet toegestaan om een feestje (verjaardag etc.) op de camping te vieren met uitgebreid bezoek.

Bezoek dient vooraf doorgegeven te worden aan ons.

Nu het ernaar uitziet dat het sanitairgebouw per 1 juli aanstaande weer open mag gelden de gebruikelijke annuleringsvoorwaarden als u annuleert met een aankomstdatum per/na 1 juli 2020.

 

 

11 Mei 2020 (update)

Inmiddels is de camping gelukkig weer geopend. Er wordt nu weer volop geboekt. Gasten krijgen weer vertrouwen en dat is goed…

 

Wij vermelden enkele aandachtspunten voor het huidige kampeerseizoen zodat u weet waar u aan toe bent. Wel zo gemakkelijk;

 

* Als u (heeft) geboekt en toch weer annuleert omdat u liever niet wil/kan komen wegens de Corona-kwestie schrijven wij een voucher uit t.w.v. het aanbetaalde bedrag. Dit bedrag wordt in mindering gebracht bij een volgende boeking in 2020 of in 2021. Hierbij geldt wel dat dit volgende verblijf niet plaatsvindt in het Hemelvaart/Pinkster weekend in 2021.

* Het sanitairgebouw gaat vooralsnog per 1 juli a.s. weer open. Let u er wel op dat niet alle wc’s en douches en binnen/buitenwasbakken geopend zullen worden. De 1.5 m afstand regel moeten wij handhaven (RIVM).

De stortplaats voor chemisch toilet is al wél geopend met vaste openingstijden. Dit omdat wij moeten reinigen na ieder gebruik.

* Voor de toegang tot De Blokhut (leesboeken, koelkast/vriezer, tafel, stoelen, wasmachine en droger) gelden beperkende maatregelen.

* Om de 1.5 m afstand regel te handhaven, zijn enkele plekken niet meer boekbaar, te weten: plek 8, plek 19 en de middenplekken bij de speeltuin (M1 t/m M6).

Op de ruime plek 12 worden nu max. 2 kampeermiddelen toegestaan.

* Graag willen wij u vragen om uw bezoek te beperken. Als het sanitairgebouw gedeeltelijk geopend is per 1 juli, is het niet fijn voor de campinggasten als er nog méér mensen (‘van buiten’) gebruik van gaan maken…

* Het animatieprogramma vervalt voorlopig voor de kleine gastjes (paardrijden,  eitjes rapen, dierknuffelen etc.).

* Kunt u alle betalingen via de bank overmaken?

* Zoals altijd verkopen wij kakelverse eitjes en warme broodjes!

 

Doordat wij onze boerderij momenteel grondig verbouwen, verblijven wij in een stacaravan nabij de entree van de camping. De receptie is gesloopt en maakt plaats voor ons privéterras. Een nieuwe receptie is er nu nog niet. Gezien de 1.5 m afstand regel checken wij u buiten op een bank in of in onze grote schuur.

 

Tot ziens!

 

1 Mei 2020 (update) 

Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat wij weer opengaan!

Maandag 4 mei a.s. gaat de poort weer open.

Wij gaan dit weekend nog enige voorbereidingen treffen om onze gasten zo veilig mogelijk te laten kamperen.

 

Voor de goede orde melden wij het volgende;

Het sanitairgebouw zal vooralsnog geheel op slot gaan.

Privé maken wij, als gezin, hier wél gebruik van i.v.m. de omvangrijke verbouwing van onze boerderij.

U, als gast, kunt dus géén gebruik maken van een douche, toilet of een wasbak.

Wél is de stortplaats voor uw chemisch toilet geopend.

 

De Blokhut wordt ook weer in orde gemaakt (was- en droogmachine, leesboeken, spelletjes, etc.).

 

De huidige receptie is gesloopt en maakt plaats voor ons privéterras.

Wij hebben nog geen tijd gehad om een nieuwe receptie neer te zetten.

Deze komt in onze siertuin. Zie de plattegrond op onze website.

Hier wordt dus nog aan gewerkt.

 

De RIVM-richtlijnen gaan dus gelden in ons kampeerbeleid w.o. ook de 1,5 meter-afstand-regel.

 

Wij hopen u te mogen verwelkomen dit kampeerseizoen!

 

22 April 2020 (update)

Helaas moeten wij u mededelen dat de camping tot 20 mei a.s. gesloten blijft.

Wij zullen contact opnemen met gasten die aankomen in de periode van 30 april – 19 mei 2020.

 

 

15 April 2020 (update)
Beste gasten,

 

Graag informeren wij u over het volgende;

Begin april j.l. is er een noodverordening opgesteld van de voorzitter van de veiligheidsregio Noord-Holland Noord (ook voor de Gemeente Medemblik) ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus/COVID-19. Onze camping moest gesloten worden tot 28 april aanstaande. Deze datum hebben wij opgerekt tot 1 mei aanstaande.

 

Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen…

Als het om een annulering gaat met een aanbetaling zullen wij met vakantievouchers gaan werken om ons inkomensverlies zoveel mogelijk te beperken. Wij hebben investeringen gedaan afgelopen winter (w.o. een duur Wifi-netwerk) en is er sprake van vaste lasten die uiteraard doorlopen... Wij hopen op uw begrip.

 

Wij nemen contact op met gasten die een (gedeeltelijk) verblijf in april hebben geboekt én een aanbetaling hebben gedaan.

 

Er zijn inmiddels zelfs gasten die hun aanbetaling hebben ‘geschonken’ aan ons vanuit coulance… Dit vinden wij een lief gebaar, dank u wel!

 

Indien u vragen heeft over úw situatie, neemt u dan even contact met ons op. Marleen Kossen Camping Het Twiskerveld 06-12392958 / info@hettwiskerveld.nl

 

28 maart 2020:

 

Beste gasten,

 

De gezondheid van onze gasten en medewerkers vinden wij zeer belangrijk. Wij beschouwen het als onze verantwoordelijkheid om die te waarborgen waar wij dat kunnen. Met het oog op de huidige omstandigheden rondom het Covid-19 virus hebben wij dan ook tot onze grote spijt moeten besluiten om de camping later te openen dan gebruikelijk. Vooralsnog is de nieuwe datum bepaald op 1-5-2020, onder voorbehoud van verdere ontwikkelingen. Wij volgen daarbij de RIVM-richtlijnen.

 

Had u reeds een boeking gedaan, dan nemen wij contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. Gun ons even de tijd om alles op een rijtje te zetten. Zodra er ontwikkelingen zijn dan plaatsen wij die op onze website of facebookpagina.

 

Het is voor velen een moeilijke tijd. Wij wensen u sterkte. Pas goed op elkaar.

 

Met vriendelijke groet,

Jan en Marleen Kossen